O NAMA

trgovir_logo

COMPANY - TRGOVIR d.o.o.

Kompanija Trgovir je osnovana kao društvo sa ograničenom odgovornošću i bavi se proizvodnjom i prodajom proizvoda koji spadaju u tri kategorije: žičani proizvodi, hidroizolacijski proizvodi i eko pelet. Sjedište kompanije nalazi se u Stjepan Polju, na adresi Stjepan Polje b.b., 75324 Stjepan Polje. Pored proizvodnih i prodajnih objekata, u okviru kompanije se nalazi i benzinska pumpa. Proizvodni pogon žičanih proizvoda smješten je na površini od 12055m² , hidroizolacijskih proizvoda na površini od 2340m² i eko peleta na površini od 13297m².

Kompanija je osnovana 1995. godine, te smo u periodu od 1995-1998. godine primarni fokus imali na trgovinsku djelatnost. Prva iskustva pri trgovini nam pomažu da upoznamo tržište i procijenimo njegove potrebe, te u skladu sa aktuelnim saznanjima u narednim godinama specificiramo trgovinsku djelatnost.Mnogobrojne reference, odlikovanja, certifikati, te saradnja sa renomiranim partnerima i internacionalnu zastupljenost na tržištu doživljavamo kao pečat i priznanje za naš trud i kvalitetan rad.

Danas zapošljavamo 92 radnika sa tendencijom stalnog rasta i otvaranja novih radnih mjesta. Naša kompanija vodi brigu o svojim zaposlenicima, svjesna da samo uz stručne i motivisane radnike može pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu, te kao društveno odgovorna kompanija vodimo računa o okolišu i životnoj sredini.

Organizaciona struktura kompanije Trgovir d.o.o.

VIZIJA


MISIJA

STRATEŠKI CILJEVI