BENZINSKA PUMPA

Moderna benzinska pumpa Trgovir nalazi se pored magistralnog putu M4 Doboj – Tuzla u naselju Stjepan Polje, nedaleko od Gračanica. Benzinska pumpa odlikuje se sa vrhunskom kvalitetom goriva za Vaše ljubimce, a osim točenja,  u sklopu benzinske pumpe nalazi se i trgovina koja nudi širok asortiman artikala za potrebe vozača, ali i domaćinstvo, te alata i potrošnog materijala.

Smatramo da bi našim kvalitetnim asortimanom goriva, kao i ostalih proizvoda zadovoljili sve Vaše potrebe oko snadbijevanja na našoj benzinskoj pumpi.

Kako bi svako iz svoje oblasti bio u stanju ispunjavati najviše standarde, osoblje Trgovir d.o.o. se neprekidno usavršava. Kvalitetnom selekcijom oformili smo tim zaposlenih koje karakterišu ljubaznost, odgovornost, stručnost i posvećenost radu. Pružamo nesebičnu podršku našim kupcima, korisnicima usluga i poslovnim partnerima što nam pokazuje da smo na dobrome putu.

Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolji kvalitet i najpristupačniju cijenu uz najbolju uslugu.

Naš je cilj stvaranje bliske veze između naših potrošača i nas. Svako ispunjeno očekivanje naših klijenata je naš zajednički uspjeh.