PRODAJNI CENTAR

Trgovir d.o.o. je kompanija specijalizovana za proizvodnju i prodaju žičanih proizvoda. Proizvodi naše kompanije su namijenjeni kako malim potrošačima, tako i velikim kompanijama koje ih prerađuju i ugrađuju.

Trgovir prodajni centar u Stjepan Polju nudi prvenstveno bogat asortiman žičanih proizvoda.  U okviru naše kompanije, u mogućnosti smo da Vam ponudimo proizvode od žice kao što su:

Također, proizvodimo prema Vašoj želji i datoj specifikaciji, pri čemu se u potpunosti možete osloniti na našu kompetenciju. Prilažemo veliki značaj na dugoročna, obostrano profitabilna partnerstva i u tom smislu je zadovoljstvo klijenata naš najveći prioritet.

Pored žičanih proizvoda, nudimo i hidroizolacijske proizvode namijenjene za kosi i ravni krov, parne brane, podzemne hidroizolacije, nadzemne hidroizolacije i bitumenske hidroizolacije. Navedene kategorije, osim bitumenske hidroizolacije, obuhvataju proizvode namijenjene za prvi sloj, međusloj i završni sloj, dok bitumenska hidroizolacija obuhvata proizvode za varenje i za vruće lijepljenje.

Od 2010. godine se bavimo proizvodnjom i prodajom peleta. Proizvodnja eko peleta je jedna od najnovijih i perspektivnijih grana industrije koja je spremna pružiti mnogo radnih mjesta, te poboljšati ekonomski status naše regije. Brigu o ekologiji potvrđujemo kvalitetom eko peleta koji ima minimalne nus proizvode (gasove).

Pored navedenih vlastitih proizvoda, Trgovir prodajni centar u Stjepan Polju nudi bogat asortiman poznatih brendova po povoljnim cijenama, a neki od tih brendova su: Rofix, Baumy, Baumit, Halkotherm, Austrotherm, Terrasit, Wurth, Protech, Nexe, Bramac, Tondach, Penosil, I – Crni, Ytong, Cement Lukavac.

Trgovir prodajni centar Vam nudi sve proizvode koji su potrebni za brzu i jednostavnu gradnju Vaše kuće od temelja do krova.

Naše dugogodišnje tržišno isustvo sa mnogobrojnim partnerima, kao i omjer kvaliteta i cijene naših proizvoda ulivaju povjerenje i reprezentiraju nas kao stabilnu i pouzdanu kompaniju.